C3239C31-D300-419C-9B42-BD9EE48483E5B58F168D-DC00-4049-891A-E6556B9A99222C352858-823D-4F3C-BAB7-3ED5F24CCA0CC3239C31-D300-419C-9B42-BD9EE48483E5B58F168D-DC00-4049-891A-E6556B9A99222C352858-823D-4F3C-BAB7-3ED5F24CCA0CC3239C31-D300-419C-9B42-BD9EE48483E5B2202D3B-3A40-4B85-81BC-594FAB501CBAC3239C31-D300-419C-9B42-BD9EE48483E5 C3239C31-D300-419C-9B42-BD9EE48483E5 door-keyC3239C31-D300-419C-9B42-BD9EE48483E5B58F168D-DC00-4049-891A-E6556B9A99222C352858-823D-4F3C-BAB7-3ED5F24CCA0CC3239C31-D300-419C-9B42-BD9EE48483E5 C3239C31-D300-419C-9B42-BD9EE48483E5B58F168D-DC00-4049-891A-E6556B9A99222C352858-823D-4F3C-BAB7-3ED5F24CCA0CC3239C31-D300-419C-9B42-BD9EE48483E5C3239C31-D300-419C-9B42-BD9EE48483E5 C3239C31-D300-419C-9B42-BD9EE48483E5B58F168D-DC00-4049-891A-E6556B9A9922C3239C31-D300-419C-9B42-BD9EE48483E5B58F168D-DC00-4049-891A-E6556B9A99222C352858-823D-4F3C-BAB7-3ED5F24CCA0CC3239C31-D300-419C-9B42-BD9EE48483E5B58F168D-DC00-4049-891A-E6556B9A9922
11.11 Alışveriş Festivali Başladı
00 GÜN
00 SAAT
:
00 DAKİKA
ALIŞVERİŞE BAŞLA

Misafir Kullanıcı Aydınlatma Metni

BR Mağazacılık Ticaret A.Ş.

Kişisel Verilerin Korunmasına İlişkin

Misafir Kullanıcı Aydınlatma Metni

 

Değerli Ziyaretçilerimiz,

Kişisel verilerinizin işlenmesi ile ilgili uygulamalarımız ve 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ("KVKK") kapsamında “Veri Sorumlusu” sıfatıyla BR Mağazacılık Ticaret A.Ş. (“BR Mağazacılık”) olarak bu aydınlatma metninde belirttiğimiz süreçler özelinde işlediğimiz kişisel verilerinize ilişkin sizleri bilgilendirmek istiyoruz.

Bu metinde:

  • altinyildizclassics.com internet sitesinden (“Site”) üye olmadan alışveriş yapmanız veya üçüncü kişiler tarafından yapılan alışverişin tarafınıza gönderilmesi,
  • Sipariş süreçleri kapsamında satış, ödeme ve iade işlemlerinin yürütülmesi,
  • Yasal yükümlülüklerimizin yerine getirilmesi, yasal süreçlerin yürütülmesi,
  • Talep, şikâyet ve müşteri ilişkileri süreçlerinin yürütülmesi

halinde kişisel verilerinizin kullanımına ilişkin bilgilendirme yer almaktadır.

Site’de çerez vb. uygulamalar kullanılmaktadır. Çerez politikamıza Site üzerinden dilediğiniz zaman ulaşabilirsiniz.

  1. Kişisel Verilerinizi İşleme Amaçlarımız, İşlediğimiz Kişisel Verileriniz, Hukuki Sebepler ve Toplama Yöntemlerimiz

Bu aydınlatma metninde belirtilen süreçler kapsamında paylaşmış olduğunuz kişisel verileriniz, aşağıdaki tabloda yer alan yöntemler ile toplamakta, belirtilen amaçlar ve hukuki sebepler doğrultusunda işlemekteyiz.

  1. Sipariş Süreçleri

 

  • Sipariş Süreçleri

 

Veri İşleme Amacı

Veri Çeşidi/ Veri Kategorisi

Veri İşlemenin Hukuki Sebebi

Toplama Yöntemi

Ziyaretçi’nin Site’den alışveriş yapması, sipariş bilgilerinin kaydedilmesi ürünlerin temin edilmesi

Kimlik (Ad, soyadı), İletişim (Teslimat/fatura adres bilgileri, cep telefonu numarası, e-posta adresi), Müşteri İşlem (Sipariş bilgileri, tercih edilen ödeme yöntemi), İşlem Güvenliği (Sipariş verilen cihazın IP adresi)

Sözleşmenin Kurulması veya İfası ile Doğrudan Doğruya İlgili Olması Kaydıyla Sözleşmenin Taraflarına Ait Kişisel Verilerin İşlenmesinin Gerekli Olması

Site ve Mobil Uygulama üzerinden girilen bilgiler aracılığıyla (Kısmen otomatik yollarla)

Siparişlerin Ziyaretçi’ye ulaştırılabilmesi için teslimat bilgilerinin kaydedilmesi ve kargo süreçlerinin yürütülmesi

Kimlik (Ad, soyadı), İletişim (Teslimat adresi), Müşteri İşlem (Sipariş barkod numarası, sipariş bilgileri)

Sözleşmenin Kurulması veya İfası ile Doğrudan Doğruya İlgili Olması Kaydıyla Sözleşmenin Taraflarına Ait Kişisel Verilerin İşlenmesinin Gerekli Olması

Site ve Mobil Uygulama üzerinden girilen bilgiler aracılığıyla (Kısmen otomatik yollarla)

Siparişe ilişkin fatura düzenlenebilmesi

Kimlik (Ad, soyadı, T.C. kimlik numarası*), İletişim (Cep telefonu numarası, e-posta adresi, fatura adresi), Müşteri İşlem (Sipariş bilgileri)

*T.C. kimlik numaranız, KDV hariç 5.000 TL ve üzeri alışverişlerinizde işlenmektedir.

Hukuki Yükümlülüğün Yerine Getirilmesi İçin Zorunlu Olması

Site ve Mobil Uygulama üzerinden girilen bilgiler aracılığıyla (Kısmen otomatik yollarla)

Ödemenin kredi kartı ile yapılması halinde ödemenin alınabilmesi

Finans (Kredi kartı bilgileri (kredi kartı bilgileri tarafımızca kaydedilmeden ödeme kuruluşuna aktarılmaktadır)) , İşlem Güvenliği (IP adresi)

Sözleşmenin Kurulması veya İfası ile Doğrudan Doğruya İlgili Olması Kaydıyla Sözleşmenin Taraflarına Ait Kişisel Verilerin İşlenmesinin Gerekli Olması

Site ve Mobil Uygulama üzerinden girilen bilgiler aracılığıyla (Kısmen otomatik yollarla)

 

  1. Sipariş Sonrası Faaliyetlere İlişkin Süreçler

 

  • Talep/Şikâyet/Müşteri İlişkileri Süreçleri

Veri İşleme Amacı

Veri Çeşidi/ Veri Kategorisi

Veri İşlemenin Hukuki Sebebi

Toplama Yöntemi

Ziyaretçi harcama itirazları, şikâyet ve talep süreçlerinin yürütülmesi

Kimlik (Ad, soyadı, T.C. Kimlik numarası), İletişim (teslimat/fatura adresi, e-posta adresi, telefon numarası), Müşteri İşlem (Satın alınan ürün bilgileri, ödeme yöntemi/bilgileri, alışveriş tarihi, şikâyet detayı bilgileri, talep/şikâyet bilgisi, sipariş numarası) İşlem Güvenliği (Sipariş verilen cihazın IP numarası)

İlgili Kişinin Temel Hak ve Özgürlüklerine Zarar Vermemek Kaydıyla, Veri Sorumlusunun Meşru Menfaatleri İçin Veri İşlenmesinin Zorunlu Olması

Site ve Mobil Uygulama üzerinden girilen bilgiler aracılığıyla (Kısmen otomatik Yollarla)

 

  • İade Süreçleri

Veri İşleme Amacı

Veri Çeşidi/ Veri Kategorisi

Veri İşlemenin Hukuki Sebebi

Toplama Yöntemi

Ziyaretçi tarafından sipariş edilen ürünlerin iade edilmesi halinde, ürünlerin teslim alınabilmesi ve ücret iadesinin gerçekleştirilmesi

Kimlik (Ad, soyadı), İletişim (Teslimat/fatura adresi, telefon numarası, e-posta adresi), Müşteri İşlem (İade numarası, sipariş numarası, tercih edilen ödeme yöntemi)

 

İlgili Kişinin Temel Hak ve Özgürlüklerine Zarar Vermemek Kaydıyla, Veri Sorumlusunun Meşru Menfaatleri İçin Veri İşlenmesinin Zorunlu Olması

Site ve Mobil Uygulama üzerinden girilen bilgiler aracılığıyla (Otomatik Yollarla)

 

  • Ürün İnceleme Süreçleri

Veri İşleme Amacı

Veri Çeşidi/ Veri Kategorisi

Veri İşlemenin Hukuki Sebebi

Toplama Yöntemi

Ziyaretçi’nin iadesi üzerine sipariş edilen üründeki deformasyonların kaynağının tespit edilmesi

Kimlik (Ad, soyadı), İletişim (Teslimat/fatura adresi, e-posta adresi, cep telefonu numarası), Müşteri İşlem (Ürün bilgileri)

Meşru Menfaat

Site ve Mobil Uygulama üzerinden girilen bilgiler aracılığıyla (Kısmen otomatik yollarla)

Müşteri İşlem (Ödeme yöntemi, alışveriş tarihi)

Açık Rıza

 

  • Yasal Süreçler ve Kurum içi Faaliyetler

Veri İşleme Amacı

Veri Çeşidi/ Veri Kategorisi

Veri İşlemenin Hukuki Sebebi

Toplama Yöntemi

Resmi yazışma süreçlerinin yürütülmesi ile yetkili ve görevli kamu kurum ve kuruluşlarına karşı hukuki yükümlükleri yerine getirmek

Kimlik (Ad, soyadı), İletişim (Telefon numarası, e-posta adresi), Müşteri İşlem (Satın alınan mal ve hizmet bilgisi ile fatura detayları), Finans (on altı haneli kredi kartı numarası)

Hukuki Yükümlülüğün Yerine Getirilmesi İçin Zorunlu Olması

Yetkili kurum ve kuruluşlardan gelen bilgilendirmeler, Site ve Mobil Uygulama üzerinden girilen bilgiler ve diğer iletişim kanalları ile (Kısmen otomatik ve otomatik olmayan yollarla)

Doğacak uyuşmazlıklarda mahkeme, icra dairesi, hakem heyeti gibi resmi kurum ve kuruluşlara karşı her türlü dava, cevap ve itiraz hakkının kullanılması, uyuşmazlıklara ilişkin görüşme ve anlaşma süreçlerinin yürütülmesi

Kimlik (Ad, soyadı, T.C. Kimlik numarası, imza), İletişim (Adres, telefon numarası, e-posta adresi, teslimat/fatura adresi), Müşteri İşlem (Satın alınan ürün bilgileri, sipariş barkod bilgileri, ödeme yöntemi bilgisi, satın alınan mağaza bilgisi, talep/şikayet bilgisi), Hukuki İşlem (Aydınlatma metnine ilişkin kayıtlar, uyuşmazlık süreçlerine ilişkin yazışma ve dosya bilgileri)

Hukuki Yükümlülüğün Yerine Getirilmesi İçin Zorunlu Olması

 

Hakkın Tesisi, Kullanılması veya Korunması İçin Veri İşlemenin Zorunlu Olması

Yargı mercilerinden gelen bilgilendirmeler, Site ve Mobil Uygulama üzerinden girilen bilgiler ile değer iletişim kanalları ile (Otomatik ve Otomatik Olmayan Yollarla)

KVKK’nın 11. maddesi uyarınca ilgili kişi başvuruların alınması ve cevap verilmesi

Kimlik (Ad, soyadı, imza (yazılı başvuruda), T.C. Kimlik numarası, uyruk/pasaport numarası/kimlik numarası (yabancılar için)), iletişim (Telefon/faks numarası, e-posta adresi, tebligata esas yerleşim yeri veya iş yeri adresi), Hukuki İşlem (Talep ve cevap içeriği)

Hukuki Yükümlülüğün Yerine Getirilmesi İçin Zorunlu Olması

Sistemimizde kayıtlı e-posta adresinizden yapılan başvurular, kayıtlı e-posta adresimize yapılan başvurular veya yazılı olarak yapılan başvurular aracılığıyla (Otomatik ve Otomatik Olmayan Yollarla)

 

  1. Kişisel Verilerinizi Kimlere ve Hangi Amaçla Aktarabiliriz?

Kişisel verilerinizi,

  • Bilişim teknolojileri ya da uzmanlık gerektiren danışmanlık vb. konularda ürün ve hizmet desteği almak amaçlarıyla şirketimizin yurtiçindeki hizmet sağlayıcılarıyla ( veri tabanı ve sunucu hizmeti sağlayıcıları, ara yüz yönetimi sağlayıcılar, e-posta sunucu hizmeti sağlayıcıları, e-fatura ve e-arşiv fatura hizmeti sağlayıcıları, elektronik ileti aracı hizmet sağlayıcıları, kargo ve kurye firmaları, banka ve elektronik ödeme kuruluşları, hukuki ve mali danışmanlık hizmeti verenler, bağımsız denetim hizmeti sağlayıcıları, arşivleme hizmeti verenler) ile,
  • Yetkili kamu kurum ve kuruluşları ile adli makamlara karşı olan bilgi, belge verme ve ilgili sair yükümlülüklerimizi yerine getirmek, dava ve cevap hakları gibi yasal haklarımızı kullanabilmek amacıyla bizden istenen bilgileri anılan bu kurum, kuruluş ve makamlar ile,
  • Bir birleşme, satış, yeniden yapılanma, yeniden organizasyon, tasfiye veya Boyner’in varlıklarının bir kısmının veya tamamının başka bir şekilde satılması veya devredilmesi durumunda veya devam eden bir iş olarak veya iflas, tasfiye veya benzeri bir parçası olarak Boyner’in sahip olduğu kişisel verilerin transfer edilen varlıklar arasında yer aldığı işlem halinde bir potansiyel alıcıya/alıcıya veya başka bir halefe;

Ayrıca ayrı ayrı açık rıza vermeniz halinde;

  • Yurt Dışına Aktarım: Bilişim teknolojileri ve uzmanlık gerektiren danışmanlık vb. konularda ürün ve hizmet desteği almak amaçlarıyla yurt dışında bulunan hizmet sağlayıcıları ve iş ortaklarıyla (sunucu hizmeti sağlayıcıları, e-posta sunucu hizmeti sağlayıcıları) ve bu tedarikçilerin sunucularının yurt dışında olması sebebiyle kimlik, iletişim, müşteri işlem, hukuki işlem ve işlem güvenliği bilgilerinizi yurt dışı ile

paylaşmaktayız.

  1. Haklarınız nelerdir?

Tarafımızca işlenen kişisel verilerinize ilişkin olarak her zaman KVKK’nın 11.maddesinde yer alan haklarınıza ilişkin tarafımıza başvuruda bulunabilirsiniz. Başvurularınızı Veri Sorumlusu olarak BR Mağazacılık Ticaret A.Ş.’ye aşağıda belirtilen adresimize yazılı başvuru yaparak veya sistemimizde kayıtlı bulanan e-posta adresinizden e-posta göndermek suretiyle iletebilirsiniz. (İlgili talebin Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğ’de yer alan şartlara uygun olması gerektiğini hatırlatmak isteriz.)

Yazılı başvuru:

Lütfen başvurularınızı aşağıdaki ifadeyi zarfın üzerine/yazının başlığına aynen yazınız.

“BR Mağazacılık Ticaret A.Ş. (BR Mağazacılık) Hukuk Departmanı dikkatine”

Başvurularınızı aşağıdaki adrese gönderiniz:

“Pancar Organize Sanayi Bölgesi Mah. 6. Cadde No:3 Pancar

Torbalı, İzmir/Türkiye”

 

E-Posta yoluyla başvuru:

Lütfen başvurunuzun “Konu” kısmına aşağıdaki ibareyi aynen yazınız.

“BR Mağazacılık Ticaret A.Ş. (BR Mağazacılık) Hukuk Departmanı dikkatine”

Başvurularınızı aşağıdaki adrese gönderiniz:

kvkktalep@brmagazacilik.com.tr